Изплува неочаквана подробност от миналото на Стефан Дивеков-Хищника, който уби

...
Изплува неочаквана подробност от миналото на Стефан Дивеков-Хищника, който уби
Коментари Харесай

Първа СНИМКА и шокиращо разкритие от миналото на Стефан, избил семейството си в Пазарджишко

Изплува непредвидена детайлност от предишното на Стефан Дивеков-Хищника, който умъртви жена си и щерка си в Пазарджишко, а по-късно се самоуби. 

Оказа се, че възрастният мъж от село Черногорово се е показал през 2020 година с непредвидена постъпка.

Тогава той откри и върна портфейл на момиче с персонални документи и близо 3000 лв..

Стефан Дивеков бил известен измежду съселяните си като наивник и честен човек. Откривайки портмонето на автобусната спирка, даже не посмял да го отвори. Веднага го занесъл в кметството.

„ Бях повече от очарован от добротата на този човек! – с откровено почитание казва Димитър Вринчев преди три години. Заедно преброихме парите, а след това си помислих, че те на никого не биха били непотребни и в случай че беше някой неморален човек, щеше да си ги задържи. Стефан Дивеков обаче не си е и помислил за това, дори не ревизирал какво има в портмонето “.

А то съдържало 1250 евро и 135 лв..

Кметът незабавно се обадил на кварталния служител на реда и направил инспекция по персоналните данни на момичето. Оказало се, че то се споделя Десислава Дошкова, на 21 години е и е от Пазарджик. Няма татко, майката е умряла, а младата жена живее с баба си. От полицията се свързали с притежателката на портмонето.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР