Изплащането на печалбите започна още в 15-та минута на мачаФункцията

...
Изплащането на печалбите започна още в 15-та минута на мачаФункцията
Коментари Харесай

Ранното изплащане на печалби зарадва стотици клиенти на WINBET със залози за мача Ливърпул – Реал Мадрид


Изплащането на облагите стартира още в 15-та минута на мача

Функцията за Ранно погашение на облаги при два гола преднина на WINBET зарадва стотици клиенти на уеб страницата които бяха сложили залози за победа на Ливърпул или Реал Мадрид в снощния мач от Шампионската лига.

Още в 15-тата минута на мача, незабавно след гола на Мохамед Салах, който направи резултата 2:0 в интерес на Ливърпул, клиентите на уеб страницата, които бяха планували победа за британския тим, автоматизирано получиха облагите от своите
залози.

Ситуацията се повтори 40 минути по-късно, само че този път в интерес на клиентите, които бяха заложили за победа на Реал Мадрид. Те получиха облагите си незабавно откакто Карим Бензема означи четвъртия гол на своя тим във вратата на домакините в 55-та минута на срещата.

За страдание, няма консуматор на уеб страницата, който да е сложил
залог на прецизен резултат от срещата 2:5 в интерес на Реал Мадрид.

Функцията Ранно погашение подсигурява на клиентите на WINBET облага от техните
залози, когато тимът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, без значение от крайния излаз от срещата.

Тази функционалност е един от доста спомагателни принадлежности, които са разполагаем на феновете на спортните
залози на уеб страницата на WINBET, дружно с опцията за ранно споразумяване на залози (cash out), връщане на залог при краен резултат от срещата 0:0 и повишени коефициенти (с 0% марж) за определени събития.

За играчите, които избират множествените
залози (колонки) са функционалностите Застраховка колонка, която обезпечава бонус безвъзмезден залог при положение, че едно събитие от колонката на играча се окаже губещо и Бонус колонка, с която клиентите получават спомагателен бонус при 100% сполучлив многоброен залог.

С функционалността Създай
залог, клиентите на WINBET могат да основават лични комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие, а със Специалните пазари за играчи оферират благоприятни условия за залози и облаги според от представянето на съответен състезател.

Пълните правила и условия на всички тези функционалности са на уеб страницата

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР