Изпитваш ли затруднение при избора на червило? Ако започваш да

...
Изпитваш ли затруднение при избора на червило? Ако започваш да
Коментари Харесай

Как да избереш перфектното червило?

Изпитваш ли усложнение при избора на червило? Ако започваш да търсиш съвършения цвят с голямо ентусиазъм, а след това се чувстваш изгубена в море от стотици нюанси и не знаеш тъкмо кой ще те направи неотразима, ние сме тук с цел да ти помогнем.
За да бъде ясно: можете да носите безусловно всеки колорит на червилото, към който гравитираш. Но като се има поради това, броят на вариантите в червилото може да бъде плашещ. Така че, в случай че търсите нов всекидневен, изпитан и същински колорит, който ще добави прелестния ви звук на кожата, не търсете повече. Напред гримьорите изясняват по какъв начин тъкмо да изберете червило въз основа на тена на кожата ви.

Как да избереш съвършеното червило?

Студени полутонове

 съвършено червило по какъв начин да избереш съвършеното червило

Как да разпознаете студените нюанси: Имате леден звук, в случай че кожата ви е розова, алена или синкава.

Можете да кажете, че подтонът ви е студен, в случай че вените на китката ви наподобяват сини, в случай че сребърните бижута допълват кожата ви или в случай че кожата ви е склонна да изгаря на слънце, преди да придобиете загар.

Най-добрите червила за хладни полутонове имат сини или лилави нюанси (да не се бъркат с същинско синьо или лилаво червило, макар че това би било също толкоз зашеметяващо). Например, когато избирате червени устни, насочете се повече към наситено синкаво-червени (мислете черешово червено) по отношение на такива, които са по-оранжеви. За голи устни можете да подсилите естествения нюанс на устните си с розово, розово голо или да изберете тъмнобежово за по-фин тип. Когато се съмнявате, оцветеният еликсир може да се приспособи към цвета на устните ви и да подхожда на разнообразни визии (освен това ще хидратира).

Топли полутонове

 съвършено червило по какъв начин да избереш съвършеното червило

Как да разпознаете топлите полутонове: Имате топъл звук, в случай че имате жълт, златист или маслинов нюанс на кожата си.

Можете да кажете, че подтонът ви е топъл, в случай че вените на китката ви наподобяват зелени (срещу сини), в случай че златните бижута допълват кожата ви или в случай че сте склонни елементарно да почернявате. Най-добрите червила за топли нюанси са цветовете на устните в топли нюанси. Помислете за смели оранжеви, керемиденочервени и теракотени кафяви. Ще се снимате голи? Добро предписание е да съответствате на цвета на кожата си с нюанса на вашето червило. Например, в случай че кожата ви е светла, изберете по-бледо нюд, в случай че кожата ви е по-дълбока, изберете по-наситено нюд. Най-добрите нюанси на червилото: огненочервени и портокали изпъкват красиво върху топли нюанси. Ако се чувствате смели, медните и златните са най-хубавият ви залог.

Неутрални полутонове

 съвършено червило по какъв начин да избереш съвършеното червило

Как да разпознаете неутралните нюанси: Вие сте с безпристрастен звук, в случай че имате комбинация от розово и жълто в основата на кожата си. Тези с неутрални нюанси наподобяват добре както в сребърни, по този начин и в златни бижута. За благополучие на този подтон, необятен набор от цветове се допълват. Опитайте розови нюанси за светла кожа, лилави нюанси за междинна кожа и цветове на горски плодове за дълбока кожа. Изберете червило с неутрални полутонове и ще бъдете неустоими.

Определи точното червило съгласно цвета на очите ти

 съвършено червило по какъв начин да избереш съвършеното червило

Друг метод за намиране на най-подходящото червило за теб, е съгласно цвета на очите ти. Ако методът за установяване на подтона на кожата ти се коства комплициран, може да погледнеш идващите ни препоръки.

Кафяви очи – светлочервено, кафяво, светлорозово червило.
Сини очи – яркочервени и алени цветове.
Зелени очи – керемидени и розови цветове.
Сиви очи – Nude цветове.

Идеалното червило съгласно цвета на косата ти

 съвършено червило по какъв начин да избереш съвършеното червило

Черна коса – съвсем всички цветове пасват идеално. За предпочитане е червило в по-наситени тонове.
Кафява коса – всички земни и топли тонове: червило в бежови, кафеникави нюанси и такива преминаващи през алената гама.
Руса коса – всички нюанси на розовото. Вечна класика.
Червена коса – червило в оранжеви и червеникави нюанси.

Много дами неправилно считат, че не могат да носят алено червило. Тайната при избора на идеалното алено червило още веднъж се крие в подтона на кожата. Дамите със светла кожа би трябвало да се насочат към червило в светлочервено. Дамите с естествена кожа би трябвало да се насочат към класическото алено, а тези с тъмна кожа към тъмночервените червила. Да, тъкмо толкоз просто е!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР