Изпитвам стрес и се оглеждам пред входа, искам присъдата да

...
Изпитвам стрес и се оглеждам пред входа, искам присъдата да
Коментари Харесай

След присъдата на Тачо: Изчезна ли Жени Калканджиева, домът ...

Изпитвам стрес и се оглеждам пред входа, желая присъдата да се усили, споделя битият комшия Георги Василев

Модната ветеранка Жени Калканджиева и брачният партньор й Стефан Манов – Тачо са отдали фамилния апартамент чартърен в тузарския столичен квартал Бояна, написа Галерия. До решението да се изнесат дефинитивно и да пуснат нови хора до парцела, се е стигнало след близо двегодишна борба в съда сред към този момент наказания на три години и шест месеца затвор Тачо и съседа му – Георги Василев, който повдигна обвиняване през 2020 година за побой и нарушение на публичния ред. Потърпевшият споделя, че моралните последици не го удовлетворяват и ще се бори за увеличение на присъдата пред последната инстанция Върховен касационен съд.

До делото се стигна, откакто на 18 април 2020 година Тачо налетя на комшията си, който му беше направил забележка за мощни крясъци и музика. За да потушат побоя, на мястото бяха извикани три патрулки и кола за спешна помощ.

Василев разкрива, че от няколко месеца не е виждал госпожа Калканджиева, а Стефан не живеел повече от година и половина там. Заплашваният към момента изпитвал боязън и непрестанно се оглеждал, когато се прибира в личния си дом. Имал терзания и от Жени, защото тя непрекъснато се намесвала посредством медии или идвала в съда, да поддържа неразделно Тачо.       
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР