Изпитания, тестващи решителността и куража очакват участниците в Един за

...
Изпитания, тестващи решителността и куража очакват участниците в Един за
Коментари Харесай

Смелост и съобразителност в „Един за друг“

Изпитания, тестващи решителността и куража чакат участниците в „ Един за различен “ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA. Миналата седмица на двойките за следващ път се наложи да преодолеят себе си и да потвърдят, че са подготвени на всичко в името на любовта.

Дамите трябваше да преборят страха си от високо като изкачат 20-метрова стена, а на слизане – да съберат стадиите от връзката си в верния ред, разказан от половинките им. Всички се оправиха с първата част, само че втората се оказа по-сложна за осъществяване. Въпреки това дамите дадоха всичко от себе си без да подозират, че печелят предизвикването единствено преборвайки страха си.

Техните половинки също се потрудиха, с цел да завоюват заложените авансово суми. Мъжете пробваха да разпознаят дамата на сърцето си по контур, парфюм, длани и устни. Освен това в тестването те трябваше да чуят от всички дами думите „ обичам те “ и да разпознаят коя от тях е откровена.

За да покажат, че се познават същински, всяка от двойките трябваше да построи своя мост на любовта, като наредят по еднакъв метод целите на своята връзка. Изненадващо тези, които са били повече време дружно, се оправиха по-зле от тези, които са почнали своята връзка по-скоро. Веселка и Момчил от Видин, които са дружно единствено от 9 месеца, съумяха да наредят моста с цели 8 от 10 съвпадения. В дъното на класацията се подредиха Ивелина и Святослав и Анселита и Мартин , които имаха единствено 1 съвпадащ приоритет. Това ги изведе на елиминации, като за първи път цялата вила единомислещо гласоподава за оставането на Анселита и Мартин.

Този уикенд предстоят нови провокации, изпълнени с доста адреналин. Мъжете ще би трябвало да се трансфорат в супергерои и да покажат експедитивност и предвидливост, с цел да спасят своите дами. След това студиото ще се трансформира в класна стая и всеки неверен отговор на дамите ще има ненадейно следствие.

Как ще се оправят двойките с новите задания, не пропускайте да разберете тази събота, 21 март, в 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР