Изпаренията от дезинфектантите за ръце могат да предизвикат главоболие, гадене

...
Изпаренията от дезинфектантите за ръце могат да предизвикат главоболие, гадене
Коментари Харесай

Експерти: Дезинфектантите за ръце могат да причинят главоболие, гадене и виене на свят

Изпаренията от дезинфектантите за ръце могат да провокират главоболие, гадене и виене на свят, предизвести Управлението за надзор на храните и медикаментите на Съединени американски щати, представено от изданието " Медикъл Експрес ".

Експертите поучават тези артикули, всеобщо използвани поради пандемията от COVID-19, да се употребяват тук-там, в които има доста добра вентилация.

" Получаваме от ден на ден известия за тези нежелани реакции от началото на пандемията ", се споделя в известие на ведомството.

Повечето хора са показали незначителни или слаби странични резултати, само че при някои се е наложило лекуване. Нежеланите реакции най-вероятно са се появили, когато хората са употребявали дезинфектанти в затворени пространства или тук-там с неприятна циркулация на въздуха.

Управлението за надзор на храните и медикаментите продължава да следи за известия за нежелани събития след използването на дезинфектанти за ръце. Засега американските управляващи не възнамеряват да трансформират етикетите на всеобщите дезинфектанти, само че приканват те да се употребяват в пространства с добра вентилация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР