Изпълняващият функциитеглавен прокурор Борислав Сарафов да бъде изслушан в Народното

...
Изпълняващият функциитеглавен прокурор Борислав Сарафов да бъде изслушан в Народното
Коментари Харесай

И от ПП искат комисия в парламента да проверява Мартин Божанов-Нотариуса

Изпълняващият функциитеглавен прокурор Борислав Сарафов да бъде изслушан в Народното събрание и да бъде основана парламентарна комисия, която да събере всичкифакти и условия околоубийството на Мартин Божанов- Нотариуса.За това приканиха от „ Продължаваме промяната “ в своя позиция, оповестена във фейсбук. От Политическа партия упорстват да се изследват вероятните претекстове и последици, както и да се изследва „ съществуването на данни за безучастие на Висшия правосъден съвет (ВСС), Инспектората към Висш съдебен съвет, прокуратурата и другите способени органи “. Предложение за основаване на парламентарна комисия, която да проверява активността наНотариуса изиска и ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски по-рано през днешния ден.

От Политическа партия прецизират, че тяхното предложение ще бъде разисквано в детайлности на постоянното съвещание на парламентарната група на Коалиция „ ПП-ДБ " през днешния ден, и импортирано по съответния ред в Народното събрание, се показва още в позицията.

„ Миналата седмица в страната се случи следващото поръчково ликвидиране, свързвано в общественото пространство с съмнения освен за почистване на сметки в незаконния свят, само че и за премахване на неуместен очевидец, който би могъл да разкрие порочни и незаконни обстоятелства за корупция в правосъдната власт “, пишев обявата на „ Продължаваме промяната “.

Предложенията и на Политическа партия и на Движение за права и свободи идват, откакто от фондация „ Антикорупционен фонд “ призоваваха за създаванена парламентарна комисия за инспекция на всички събитията към активността наМартин Божанов-Нотариуса.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР