Изпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан нецензурно

...
Изпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Патрик Шанахан нецензурно
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона нецензурно разкритикувал Локхийд Мартин

Изпълняващият длъжността министър на защитата на Съединени американски щати Патрик Шанахан нецензурно разкритикува програмата за произвеждане на изтребители пето потомство F-35, с която се занимава корпорацията " Локхийд Мартин " (Lockheed Martin), оповестява ТАСС, базирайки се на " Политико ".

Негативният и в груба форма коментар на Шанахан е изработен по време на вътрешно съвещание на Пентагона.

 Тръмп избра Патрик Шанахан за министър на защитата
Тръмп избра Патрик Шанахан за министър на защитата

Разговарял е с Ердоган за ДАЕШ и изтеглянето на американските войски

Шанахан работи в продължение на 31 година за съперника на Lockheed Martin - компанията " Боинг " (Boeing) , която през 2001 година изгуби социална поръчка на Пентагона за произвеждане на многоцелеви изтребители.

Според американската медия Шанахан негативно и в груба форма се е изказал за Ф-35, а също по този начин е отбелязал, че Lockheed Martin изобщо " не знаят по какъв начин да осъществят каквато и да е било стратегия ".

Ако " Боинг " беше получил програмата за произвеждане на многоцелеви изтребители, компанията щеше да я извърши доста добре, написа " Политико ", базирайки се на източник, който цитира думите на шефа на Пентагона.

Вестникът написа още, че в средата на 2017 година, когато Шанахан е почнал работа в Пентагона, той се е подписал под документ, с който се обвързва да не приема решения по въпроси, свързани с някогашния му шеф. Но съгласно източници това не е попречило на министъра да се изрича положително за Boeing и да ругае съперници като Lockheed Martin.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР