Изпълнителят Йонислав Йотов-Тото сбъдна една от мечтите на актьора и

...
Изпълнителят Йонислав Йотов-Тото сбъдна една от мечтите на актьора и
Коментари Харесай

Тото сбъдна мечта на Ники Илиев! Заля цяла София с мотото му

Изпълнителят Йонислав Йотов-Тото сбъдна една от фантазиите на артиста и режисьор Ники Илиев, поставяйки билборди из столицата със сентенциите: „ Никой нищо не ти дължи “ и „ Вината е твоя “. И двете са думи на Илиев преди седмици в онлайн предаването на Тото показа, че би желал тези думи да стигнат до повече хора.

За сбъднатата фантазия се похвали самият Ники с няколко фотоси в персоналните си профили в обществените мрежи. Под фотосите режисьорът написа: „ Още една сбъдната фантазия! Билборд с мой откъс. Йонислав Йотов, ти си нечовечен пич и си държиш мъжки на думата. Дули Дулев, благодаря ти. За тези, които не знаят: Наскоро бях на посетители в подкаста му и споделих, че в случай че някои ден мога да сложа билборд с мое обръщение към хората, то ще е: „ Никой нищо не ти дължи “ и „ Вината е единствено твоя “. Тото сподели: „ Правим го “. И двамата с Дули правилно го направиха “.

Той разкри, че точно базирайки се на тези думи, е съумял да преобърне живота си и да го подреди, написа „ Телеграф “.

„ Идеята е, че когато потърсих съществото на проблемите си в мен и стопирах да упреквам другите за това, че нещата не ми се получават, всичко взе да се обръща към положително, тъй като взех да намирам решения. И поех отговорност. Иначе има отговорни хора за доста неща, само че е по-добре първо да погледнем към себе си. Не желаех това да звучи като менторски мотивационен пост, какъвто се получава, просто се кефя, че има такива постоянни хора “, споделя още Илиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР