Изпълнителят от лекия жанр Живко Добрев несъмнено е по-популярен със

...
Изпълнителят от лекия жанр Живко Добрев несъмнено е по-популярен със
Коментари Харесай

Певецът кифла Живко Добрев хлътна по роден депутат. Кой е той?

Изпълнителят от лекия род Живко Добрев безспорно е по-популярен със половите си подвизи, в сравнение с с музикалната си кариера. Прави усещане, че в последно време може да бъде видян на родна земя все по-често. Оказва се, че повода за това е новата му обич – народен представител от родния парламент.

 

Двойката са дружно от няколко месеца, само че артистът вдлъбнат до уши и дори зарязал дубайския шейх, с който бяха дружно дълги години. Освен това арабинът одъртял и към този момент не бил толкова прелъстителен, а и там от дълго време нямало обич. Живко бил с него само поради солидната месечна прехрана, с която покривал разноските по първокласния си живот в столицата на Англия.

Той даже не пропускаше да се фръцка като същинска кифла по обществените мрежи с първокласните си придобивки. Мълвата носи, че с родния политик се срещнали в обществените мрежи около половата си ориентировка. Това, което се знае за него е, че е предприемач от една от десните партии, само че надалеч не е от най-активните в пленарна зала. За сметка на това пък е много деен в леглото за наслада на Живко.

 

Неговият портфейл също бил много деен в покриването на разноските по стилните прищевки на чалгаджията, който от години няма нито един шлагер или пък присъединяване. Завистниците шушукат, че компенсира музикалната си бездейност на други места, най-вече застлани с чаршафи.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР