Изпълнителят на строителството на стадион Христо Ботев Илиян Филипов публикува

...
Изпълнителят на строителството на стадион Христо Ботев Илиян Филипов публикува
Коментари Харесай

Строителят на Колежа изригна: Премълчавах много, търпях много, но това не може така да продължава

Изпълнителят на строителството на стадион Христо Ботев Илиян Филипов разгласява остра позиция, откакто стана ясно, че анексът за завършването на оборудването не е подписан:

" Уважаеми ботевиси,
На 29 април 2023 година Ботев се завърна в своя дом стадион " Христо Ботев ".
След близо 10 годишно очакване дружно с вас направихме паметен празник, който ще остане вечно в историята на най-стария български клуб.
Имахме доста сложни моменти, срещнах доста компликации и доста спънки, понесох доста негативи, само че задачата Ботев да се завърне на " Колежа " бе над всичко.
Благодарение на вашата помощ успяхме да се завърнем в своя дом.
Сега желая да направя и другата огромна крачка - да завърша козирката с изцяло покритие и фасадата на стадиона. Така ще имаме най- модерния стадион, където скоро в действителност ще се играят огромни мачове.
До края на годината персонално аз ще влагам 17,2 млн. лева, които ще получа до края на 2025 година Вместо схващане от страна на община Пловдив, още веднъж получаваме спънка. Анексът, който би трябвало да подпиша неведнъж беше поправен. Съгласявах се в всичко, единствено и единствено да приключим това украшение. Вчера обаче анексът още веднъж не бе утвърден. Някакви експерти, адвокати, зам.-кмет по финанси и кмет не се съгласяват с това да се преценяват със личните си правила в ръководената от тях община. Не съблюдават и решението на Общинския съвет, в което ясно се споделя, че върнатото от Национална агенция за приходите Данък добавена стойност на стойност към 8 млн. лева би трябвало да бъде вложено още веднъж в строителството на стадиона, както и това, че аз би трябвало да получа задатък на стойност 30% по всички правила на Община Пловдив.
Категорично декларирам, че в минутата, в която подпиша анекса с община Пловдив - незабавно стартирам работата по довършването на стадиона. Организацията за това към този момент е направена.
Премълчавах доста, търпях доста, само че това не може по този начин да продължава!
Ботев е безконечен!

С почитание Илиян Филипов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР