Изпълнителят директор на Ботев Пловдив - Адалберт Зафиров съобщи интересни

...
Изпълнителят директор на Ботев Пловдив - Адалберт Зафиров съобщи интересни
Коментари Харесай

Шефът на Ботев за Неделев, Серкан, Кайзер и стадиона

Изпълнителят шеф на Ботев Пловдив - Адалберт Зафиров заяви забавни вести преди заминаването на отбора на лагера в Турция. Канарчетата потеглиха за Анталия тази заран в 4 часа. Той разяснява напускането на Серкан Юсеин, който по-рано денем се причисли към Лудогорец, както и възможния трансфер на Тодор Неделев.

" Серкан Юсеин към този момент не е част от нашия тим. Той мина в Лудогорец. За мен Серкан е състезател с доста качества и можеше да ни помогне още. Но имаме положителни реализатори в тима и мисля, че ще успеем да го сменяем ", стартира Зафиров.

" Тодор Неделев е ботевист. Засега желае да остане тук, ситуацията му харесва. В момента чака по-добро предложение. Той е на 25 години и се намира в добър интервал от кариерата си. Имаше запитвания от ЦСКА, Лудогорец и задгранични клубове към него. Но нищо написано черно на бяло нямаше ", добави той.

" Неделев обаче избра да работи с нас. Той се усеща доста добре тук. Тошко е една от иконите на Пловдив, изявена персона. Ще изчака трансфер в по-голямо състезание ", сподели още шефът на " канарчетата ".

" Да, цената на Неделев е висока. Надяваме се, че ще вземем добра сума за него. Искаме да отиде на място, на което ще се усеща добре. Дали български тим може да си го разреши? Може и да може ", сподели още той.

" Стивън също напусна. Той даде доста. Но имаме младеж като Иван Василев, ще опитаме да залагаме на него. А и да даваме шансове на други юноши като него. Опитахме да притеглим двама българи, само че зимата е мъчно да се направи трансфер. Вероятно ще вземем състезател от чужбина за тази позиция. Но не желая повече да разясня ".

" В момента Жоао Пауло и Фернандо Виана не са варианти за Ботев Пловдив ".

" Засега имаме малко чужденци. Искаме да работим с български футболисти. Искаме да дадем късмет на момчета от школата. Както и на положителни български футболисти ".

" На Даниел Кайзер сме му предложили нашите условия, като чакаме преподписването да стане факт скоро. Рано или късно ние би трябвало да имаме подписа на Кайзер. Винаги има заплаха това да не се случи. Както виждате, по този начин се получи със Серкан. На този стадий не съм чувал да има интерес към Даниел Кайзер ", сподели още Зафиров.

" Ситуацията с Диого Кампос? Той не влиза в нашата финансова рамка. Опираме се на наши фрагменти в селекцията. Киров също желае централен нападател. Но на този стадий няма нищо съответно ".

" Спортно-технически не сме стигнали до различия с Ники. Разногласията са по-скоро във финансовите рамки на играчите. За прехвърлянията отговаряме аз, Ники и Асен Караславов. Ние тримата ще понесем рецензиите, в случай че има такива ".

" За защитата към момента няма развиване за привличането на играчи. Надяваме се в Турция да пристигна ляв краен защитник. След Данчо Минев сега не може да запълним тази позиция. Има компромисни разновидности, само че не желаеме да работим с компромисни разновидности ".

" Реално питане към Кристиан Димитров няма. Но дано имат интерес от Левски, няма нищо неприятно в това. Той е младо момче - надяваме се да се развие ".

" Стадионът не е в моите пълномощия. Аз съм в спортно-техническата част. Надявам се да се върнем на нашия стадион, приключи един от шефовете в Ботев Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР