Изпълнителното бюро на БСП проведе извънредно заседание, свикано по настояване

...
Изпълнителното бюро на БСП проведе извънредно заседание, свикано по настояване
Коментари Харесай

Нинова: Спираме преговорите с "Продължаваме промяната" за кабинет

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия организира изключително съвещание, свикано по гледище на вицепремиера в оставка и ръководител на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която с пост във фейсбук съобщи, че Българска социалистическа партия е срещу решението за изгонването на съветските дипломати.

Стопираме договарянията с Политическа партия за сформиране на държавно управление, съобщи Нинова. Решението да бъдат изгонни 70 дипломати от Русия е невиждано в българската дипломатическа история. То е на прага на разкъсване на дипломатическите връзки, добави тя. Това решение е взето безусловно еднолично от премиера Кирил Петков. Всеки, който реши, че има такова решение, като да вземем за пример вицепрезидентът Йотова, да излезе и да го потвърди.

За следващ път министър председателят Кирил Петков взема еднолично решения, които засягат националната сигурност. Ще се върнем на масата на диалози, в случай че Политическа партия предложи различен министър председател, хвърли ръкавицата Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР