Изпълнителният продуцент зад създаването на The Traitors потвърди възможността за

...
Изпълнителният продуцент зад създаването на The Traitors потвърди възможността за
Коментари Харесай

Шефът на BBC The Traitors разкрива версия за знаменитости в Обединеното кралство на хитовото шоу „очевидно е възможност“

Изпълнителният продуцент зад основаването на The Traitors удостовери опцията за версия на известното шоу на BBC за звезди в Обединеното кралство.

Тъй като втората серия би трябвало да завърши след няколко часа на финала довечера, феновете най-сетне ще могат да видят кой ще си тръгне с паричната премия като Андрю, Еви, Хари, Джаз и Моли се бори, с цел да стане победител.

Когато го попитаха по време на изявление за подкаста на The News Agents с водещия Луис Гудол, дали има възможност да има версия на шоуто за звезди, той сподели: „ Мисля, че би било много забавно… Разговаряме с BBC за бъдещето на всички наши излъчвания и това явно е допустимо. "

Гледаемостта се усили спрямо първата серия на шоуто, защото състезателите употребяват разнообразни тактики за манипулиране, с цел да подкопаят съотборниците си - и най-после си потеглят с голямата парична премия. Но когато беше изследван в допълнение за какво американската версия на шоуто има звезди, до момента в който Обед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР