Изпълнителният директор на ЗАД Армеец“ Константин Велев беше преизбран за

...
Изпълнителният директор на ЗАД Армеец“ Константин Велев беше преизбран за
Коментари Харесай

Константин Велев беше преизбран за председател на Асоциацията на застрахователите

Изпълнителният шеф на ЗАД „ Армеец “ Константин Велев беше избран отново за втори мандат като ръководител на Управителния съвет на Acoциaциятa нa българските застрахователи (АБЗ). Изборът му беше изработен единомислещо през вчерашния ден по време на общото заседание на члeнoвeтe нa сдружението, на което се утвърди и програмата на асоциацията за идната гoдинa.

За първи път Велев бе определен за ръководител на организацията през септември 2019 година “. Той е потвърден експерт с над 20-годишен управнически опит на българския осигурителен пазар. Един от създателите на държавния осигурителен контрол в България и един от водещите експерти в България в региона на застрахователното право с огромен принос при подготовката на редица закони и други нормативни актове в региона на застраховането през годините. Константин Велев е член на управителните органи на браншовите организации на застрахователния бизнес в България – Асоциацията на българските застрахователи и Националното бюро на българските автомобилни застрахователи.

„ Приемам преизбирането ми на първо място като знак на доверие от страна на моите сътрудници от застрахователната общественост и като висока оценка за работата, която взаимно с другите членове на Управителния съвет свършихме досега. Благодаря на сътрудниците за доказаното доверие и продължаваме да отстояваме задачите, които сме си сложили за резистентност и развиване на сектора ", зaяви Константин Beлeв.

 

В състава на  новия управителния съвет на АБЗ влизат:

Константин Велев, ръководител на АБЗ, изпълнителен шеф на ЗАД " Армеец "

Юри Копач, Изпълнителен Директор Търговска мрежа и продажби, член на УС на „ Дженерали Застраховане “ АД

Кирил Бошов, Изпълнителен шеф на " Евроинс Иншурънс Груп " АД и Председател на УС на " Еврохолд България " АД

Борис Паличев, Изпълнителен шеф и Генерален управител на УНИКА България

 ЗАД “Алианц България ”

„ Групама обезпечаване “ ЕАД

ЗАД „ Булстрад Виена Иншурънс Груп ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР