Изпълнителният директор на Унион Берлин Оливер Рунерт все още не

...
Изпълнителният директор на Унион Берлин Оливер Рунерт все още не
Коментари Харесай

Шеф на Унион Берлин: Място в Шампионската лига би било нереална стъпка за нас

Изпълнителният шеф на Унион Берлин Оливер Рунерт към момента не може да повярва, че клубът се доближава към първо присъединяване в Шампионската лига и споделя, че това ще отвори нови благоприятни условия.

Унион е трети в Бундеслигата шест кръга преди края на сезона, а в неделя гостува на Борусия Мьонхенгладбах. Отборът завоюва място в елита на Германия през 2019 година и играха в Лигата на конференциите и в Лига Европа през последните два сезона.

" Това ще бъде идната нереална стъпка по-късно, което към този момент беше разказано като нереално през последните години. Това ще покаже, че към момента можете да напишете модерна футболна приказка " сподели той пред вестник " Берлинен Моргенпост ".

Унион, единственият клуб в Бундеслигата от някогашната Източна Германия, съвсем банкрутира през 2004 година и почитателите трябваше да оказват помощ за възобновяване на стадиона на отбора. Приходите от Шампионската лига ще трансфорат тези дни в отдалечен спомен и ще повлияят позитивно на бъдещето на клуба.

" Ще имаме доста повече играчи, които да прибавим към нашия състав, които не са на дневен ред сега ", сподели Рунерт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР