Изпълнителният директор на УМБАЛСМ Н. И. Пирогов д-р Валентин Димитров

...
Изпълнителният директор на УМБАЛСМ Н. И. Пирогов д-р Валентин Димитров
Коментари Харесай

Директорът на Пирогов се срещна с италианския онколог проф. Армандо Бартолаци

Изпълнителният шеф на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " доктор Валентин Димитров се срещна с изтъкнатия италиански академик проф. Армандо Бартолаци, оповестиха от лечебното заведение.

Д-р Димитров и проф. Бартолаци разискаха бъдещите благоприятни условия за обмяна на положителни медицински практики и политики в областта на онкологията и социално-значимите болести.

Италианският професор акцентира значимостта на предварителната защита и навременния метод за по-адекватното справяне с онкологичните болести.

Той показа още, че е е прелестно сюрпризиран от равнището на болница " Пирогов ", с която се е срещнал по време на визитата си. Двамата се сплотиха към визията, че бъдещите взаимни начинания с екипа на " Пирогов " ще бъдат доста потребни и ще допринесат за още по-добро качество на здравната активност.

Проф. Армандо Бартолаци е водещ академик, приет в цяла Европа и по света, ръководител на Научния съвет на Италианската асоциация за онкологична профилактика.

Бил е заместник-министър на опазването на здравето на Италия. Асоцииран член на водещи европейски университети.

От страна на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " в срещата участваха още прокуристът Пламен Милев и заместник-изпълнителният шеф по административната активност Ивайло Димитров.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР