Изпълнителният директор на УМБАЛ Св. Иван Рилски остава на поста

...
Изпълнителният директор на УМБАЛ Св. Иван Рилски остава на поста
Коментари Харесай

Министърът д-р Меджидиев не е приел подадената от д-р Дечо Дечев оставка

Изпълнителният шеф на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски " остава на поста си и ще продължава да управлява лечебното заведение. Министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев не е приел подадената от доктор Дечо Дечев оставка и поддържа актуалното управление на болничното заведение. Това оповестиха от пресцентъра на здравното ведомство.

В диалог сред двамата са разисквани наболели въпроси. Предстоят срещи сред управлението на болничното заведение и Министерството на здравеопазването, на които ще бъдат разисквани аргументите за проблемите, опциите за тяхното разрешаване и бъдещото развиване на лечебното заведение, допълват от пресцентъра на Министерство на здравеопазването.

Припомняме, че. Един от претекстовете в молбата му е неналичието на последователност в системата, както и честа промяна на политиката. Д-р Дечев сподели, че не му е оказван политически напън да подаде такава молба. По -късно медици от болничното заведение се събраха на митинг пред лечебното заведение против подадената от шефа молба за освобождение на поста. Те упорстват за отдръпване на подадената от шефа молба за освобождение от поста.

 

 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР