Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков обяви след нулевотор равенство

...
Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков обяви след нулевотор равенство
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА-София: Без оправдания, ще има още нови, очаквам да спечелим Купата убедително

Изпълнителният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков разгласи след нулевотор тъждество против Славия, че чака алените да завоюват Купата на България в сряда по безапелационен метод. Също по този начин той добави, че тим с упоритости не може да се оправдава напрегнато в конфликт за трофей.

“Желая нашият тим да победи. Очаквам това да се случи. Очаквам това да стане по един безапелационен метод. За нас това е доста значимо като клуб, като тим. С оглед на актуалната конюнктура да спечелим Купата и да приключим сезона с отличие.

Локомотив потвърждава и тази година, че е един от най-силните в групата. Отбор, който е миналогодишен притежател на Купата. Не си вършим илюзии, че мачът ще е лек. Но на нас ни се желае да сме спечелили.

Не виждам когато един тим има упоритости, да има напрежение във връзка с играта. То по-скоро е фактор, с който да се оправдават избрани изяви на тима. Ако има напрежение, значи има липса на някакъв тип подготовка”, сподели Марков, който призна, че алените ще взимат още нови футболисти.

Ще ви кажа след финала дали има водачи. ЦСКА има положителни футболисти, има потребност и от попълнения, които ще станат ясни след края на сезона. В последна сметка е значимо по какъв начин футболистите ще бъдат възобновени, какъв ще бъде техният метод и показване по време на срещата. Не без значение е и резулаттът. Добрата игра в един подобен край се не помни, а в историята остава резултатът”, добави Марков. efbet Лига 28 кръг, събота 27 юни  Славия 0:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР