Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че клубът се

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че клубът се
Коментари Харесай

ЦСКА разкара антигерой, връща си защитник

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков съобщи, че клубът се разделя със бранителя Стивън Перейра, който си означи безразсъден автогол в първото дерби против Левски през календарната година.

„ Добри Митов ще е старши-треньор на отбора, Кирил Динчев ще е треньор по физическата подготовка. Люпко Петрович и Димитър Пенев ще са консултанти на треньора. Отборът ще премине медицинските прегледи, до 18 юни ще е на лагер в Тетевен. Ще бъдат извършени и няколко контролни срещи. На 6 юли ще бъде показан отбора на "Българска войска ", разяснява Марков.

„ Пламен Гълъбов от Етър се прибира, в състава се връщат и трима юноши от Литекс, ние сме ги следили тези играчи - Петър Петров, Митко Митков, Иван Митрев. Илия Шаламанов също ще организира подготовка с тима. Георги Китанов, Стивън Перейра и Данте Стипица напущат отбора. Никола Колев и Александър Георгиев са с изтекли контракти и няма да бъдат възобновени, могат да се развиват в други тимове. Слави Петров също напуща отбора, само че ние ще следим неговото показване ", добави шефът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР