Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели вълнението си от

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели вълнението си от
Коментари Харесай

Пламен Марков: Доказахме във времето, че ЦСКА е голям фактор

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков показа вълнението си от 73-ия рожден ден на клуба от „ Българска войска “. Той съобщи, че тимът е потвърдил с времето, че е голям фактор и изрази вярата си, че столичани ще побеждават с Купата на България по-късно този месец.

„ Честит празник на всички "армейци "! Пожелавам им доста здраве и доста мощно да поддържат, както до момента идеята ЦСКА. Доказахме във времето, че ЦСКА е огромен фактор. Виждате от кое място тръгнахме единствено преди няколко години “, стартира Марков.

„ Искам да поздравя тази група от наши почитатели и последователи. Инициативата е прелестна. Тя е обвързвана с удостояване паметта на част от основателите на нашия огромен клуб. Едно огромно благодаря от името на управлението на клуба “, изрече възхищението си той.

„ Разбира се, че имаме вяра, че ЦСКА може да добави още един трофей към клубната история. Ние играем край в един мач. Към финала би трябвало да се подходи доста отговорно, с цел да може да се поздравим с един подобен значим за клуба трофей ", сподели още шефът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР