Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов взе участие в представянето

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов взе участие в представянето
Коментари Харесай

Филипов: Мечтата за нов стадион ще стане реалност

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов взе присъединяване в представянето на плана за реорганизация на стадион " Българска войска ". Той съобщи, че днешният ден е специфичен за " алените " и даде изясненост къде ще играе отборът, до момента в който тече реконструкцията на " Армията ".

" Днес е специфичен ден за ЦСКА. Днес почитателите на клуба и необятната общност ще имат опцията да се срещнат с плана на новия стадион. Щастлив съм, че съм тук с хората, които месеци наред работят по този план ", съобщи Филип Филипов.

" Аз съм мощно впечатлен и разчувствуван от презентацията на новия дом на ЦСКА. Впечатлен съм от големия размер и високото качество работа, която архитектите са направили. Силно съм разчувствуван, тъй като моята персонална фантазия и тази на почитателите на ЦСКА става действителност и ще имаме един неповторим по рода си за България стадион ", добави той.

" Това е максимумът от към потенциал. Ние желаеме стадионът да отговоря на четвърта категория на УЕФА, с цел да играем европейските си мачове там. Другата ни тенденция е стремежът на всички европейски клубове, които към този момент имат настройката търсенето и ползата да бъде по-голям от предлагането, с цел да може да се употребяват по-голям брой абонаментни карти и да има по-тясна връзка с почитателите към този момент. Най-хубавото е да си пожелаем ЦСКА да играе прекрасен футбол и да пълним потенциала всеки мач ", показа още шефът на " алените ".

" По въпроса за детско-юношеската школа, това е един от най-важните въпроси за клуба. Към момента имаме варианти къде да преместим школата. Ние имаме предпочитание да имаме една школа, която да основава футболисти за първия тим. Няма да оставим децата на произвола на ориста. По-големите възрасти концепцията ни е да я изместим напълно в Панчарево. За по-малките концепцията ни е да намерим терен в София, тъй като е стеснение родителите да ги возят всеки ден до Панчарево. Базата е главен приоритет ", показа още Филип Филипов.

" Аз не съм експерт по финансите. Клубът търси сътрудник, който да се заеме организацията и ръководството на стадиона. Предполагам, че взависимост от този сътрудник, който намериме, ще се изплаща и стадиона. Не мога да кажа нищо съответно за погашение и по този начин нататък. Финансирането на стадиона е напълно обезпечено от притежателите на стадиона. Феновете би трябвало да са спокойни, че стадионът ще бъде издигнат "

" Ще играем най-вероятно на националния стадион, който е на 100 метра от " Армията ", тъй че отново ще сме си вкъщи ", съобщи Филипов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР