Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира временното спиране на

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира временното спиране на
Коментари Харесай

Фичо: Всяко забавяне оскъпява проекта за Армията

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов разяснява краткотрайното прекъсване на плана за реорганизация на стадион „ Българска войска “. Това стана след излизането му от срещата на спортни клубове с министъра на финансите Асен Василев, където беше показана Национална стратегия за споделено финансиране на капиталови планове.

" Това е много положително начало. Срещата беше ползотворна. Министърът се срещна с доста от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща от ден на ден внимание на спорта в България “, съобщи Филипов пред Спортал.

„ Със сигурност ще имаме нов стадион! Една неуместна тъжба стопира този план. Нашето предпочитание е да не се забавя стартирането на градежа, тъй като всяко едно закъснение води до оскъпяване. Всички желаеме по най-бързия метод ЦСКА да има нов прекрасен стадион. Той не е единствено от голяма важност за ЦСКА, само че и за необятната общност “, добави изпълнителният шеф на ЦСКА.

„ Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Не може да се даде оценка за периода, който ще ни отнеме това закъснение. Всички чакахме в понеделник да получим позволение и да се разгласи, че почваме градеж. Не мога да схвана по какъв начин една тъжба може да стопира такова значимо нещо да се случи. Решението за митинга на почитателите е импулсивно ", съобщи Филипов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР