Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира пред Sportal.bg

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира пред Sportal.bg
Коментари Харесай

От ЦСКА 1948: Не сме си променяли името

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разяснява пред Sportal.bg лицензионния документ, който се появи в някои " червени " групи във " Facebook ". Става дума за сканиран лист, подписан от Българския футболен съюз, на който столичани са вписани като " Футболен Клуб Централен Спортен Клуб на Армията 1948 ". Феновете разпространиха и миналогодишния документ на клуба, в който " алените " попадат като " ФК ЦСКА 1948 ". Това породи фенски мнения, че ЦСКА 1948 е трансформирал своето име. Ето какво сподели Гьонов по въпроса:

" Първо, подобен документ ние още не сме получавали, което ми разрешава да се усъмня в истинността на този, който циркулира в обществената мрежа. Второ, нашият клуб името не си е сменял. Ако фактически сме вписани по този метод в лицензионния документ, това не е нещо съдбовно. Пред мен са документите за сезон 2018/2019 и сезон 2019/2020. В първия сме записани като " Футболен Клуб Централен Спортен Клуб на Армията 1948 ", а във втория сме " ФК ЦСКА 1948 ".

В обществената мрежа се върти и колаж с два ЕИК - на сдружението ни и на футболния клуб. Искам да обясня и това. Драма няма. Единият ЕИК е на нашето съдружие, в което членуват всички членове на ЦСКА и което беше учредено на 19 юли 2016 година. Другият ЕИК е на футболния клуб, който е напълно под контрола на сдружението. Всеки в сдружението има един глас. Затова то управлява клуба ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР