Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори на специален

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори на специален
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Добра година, но не сме постоянни

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов приказва на специфичен брифинг, проведен от клуба и направи разбор на миналите представяния на " алените " през 2023-а година.

„ Със сигурност има едно възприятие на страдание по отношение на изпуснатите точки. Можеше сигурно представянето ни да бъде по-добре. Новият сезон стартира с възторг, победихме на Герена, изиграхме два доста хубави мача с ФКСБ, като можехме умерено да продължим, само че самостоятелни неточности ни попречиха. Лошото е, че редувахме положителни и неприятни игри. Ако не бяхме изгубили точки от Хебър, Пирин и Крумовград можеше да сме отпред в класирането. За страдание не е по този начин и се надявам във втория полусезон за наваксаме изгубеното. За мен 2023 бе сполучлива. Завършихме на трето място, играхме край за Купата, играхме в Европейските шампионати. Равносметката е позитивна за самата година, само че втората част от годината не дава отговор на това, което направихме при започване на година и не успяхме да стъпим на резултатите от първата година “, сподели Гьонов.

„ Според мен постоянстовото беше това, което липсваше. Редувахме мощни мачове, победи и добра игра и в идващия тим против тимове, против които сме любимци, губехме. Бих отличи постоянството да играем по еднакъв метод “, добави той.

„ Самите резултати демонстрират, че имаше неточности в селекцията. Голям проблем беше, че множеството пристигнаха при започване на юли месец, когато към този момент играем в шампионатите и шампионатът чукаше на вратата. Не съумяха да се аклиматизиран. Имаше пропуски в това отношение. Зимата ще бъде отворен развой селекцията. Ще имаме изходящи прехвърляния и сигурно ще се опитаме да заместим уместно играчите, които ще изоставен. Надяваме се, че Сердюк и Джонатан ще се възстановят и ще бъдат на равнище, с цел да засилят конкуренцията “, съобщи шефът на „ алените “.

„ Всеки един футболист може да получи произлязъл трансфер, стига офертите да задоволяват трите страни. Ние не сме Реал Мадрид, че да задържаме играчите непременно. Ще има забавни прехвърляния. Днес бе финализиран прехвърлянето на Симеон Петров, на финалната права сме в диалозите за други играчи и допускам, че ще създадем забавни изходящи прехвърляния и ще търсим входящи такива “, сподели Гьонов.

Той призна, че към момента няма дефинитивна стратегия за зимната подготовка, защото проектите са се трансформирали и на база датата за Суперкупата на България и мача против Лудогорец.

Трябваше да променяме програмата и лагерите поради външни фактори. Ще финализирами всичко идващите дни. Обсъждаме разновидностите – по кое време и по какъв начин да бъде. Датата за Суперкупата промени нашите първични проекти. Идеята беше да се върнем в по-късен стадий, в този момент няма по какъв начин. Бяхме запитане както от Лигата, ката и от Лудогорец и се съобразихме с техния претрупан график. Ще преценим по отношение на опциите, които имаме.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР