Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, говори в

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, говори в
Коментари Харесай

Гьонов: Отказахме милионни оферти за Чочев

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, приказва в предаването „ Домът на футбола “ след триумфа на отбора против Локомотив София в шампионата Sesame Купа на България.

Гьонов призна, че тимът се е потрудил крепко за тази победа, само че към този момент гледат решително към финала в шампионата за Купата.„ Благодаря за поздравленията. Срещу нас играят положителни тимове, които не са обременени, че са любимци от първия мач. Поздравления за Локо София, които бяха положителни и можеха също да бъдат финалисти. Използвам опцията да приканя господин Василев да не се отдръпва, макар горчилката, която е получил “, сподели Гьонов.

„ Очакванията към нашия тим бяха огромни и това изигра неприятен шанс, неприятна поредност в тима. Дадени обстановки ги преценихме по-леко. Имайте поради, че напрежението е огромно в тези мачове. Може и да има липса на опит в някои играчи и нашето управление. Опитаме се всичко да бъде прелестно и добре проведено, само че има случаи, в които страстта доминира. Нормално е да се позволяват и неточности “, продължи ръководителят в ЦСКА 1948.

„ Сгъстеният цикъл е преимущество за нас, защото имаме футболисти, които влизат от скамейката и дават подтик. Нормално е да някои да не са в добра форма, само че влиза прохлада. Това е преимущество, защото получихме трайни травми в процеса на сезона, и то на водещи фигури, само че все пак стигнахме до финала. Чочев е доста скъп футболист за нас и неслучайно сме отказвали многомилионни предложения за него.

Присъствието му от спортно естество е извънреден. Иво е огромен водач и вдъхва самочувствие на другите. Постът му е подобен, че всичко минава през него. Дори съперниците имат огромен почит от него. Надявам се, че Тодор Янчев ще съобщи опита си от футболист като треньор. Дано успее да компенсира разликата и да изиграем един край, в който против който и да играем, защото са доста стойностни тим. Не успяхме да ги бием в четирите мача в шампионата, само че в последна сметка това е един мач “, продължи Гьонов.„ Не гледаме кой ще се падне, ние сме на край и ще играем. В шампионата имаме преднина на третото място и се надявам да запазим тази позиция. Предстоят значими мачове, само че мисля, че имаме добър тим да вземем бронза. Във финала ще се отнесем с почитание и самочувствие. Нормално е да се клони Лудогорец да е другият финалист, гледайки първия мач, само че видяхте тук какво се случи “.

„ Надявам се, че това в допълнение ще зареди нашите футболисти. Далеч по-добре се играе, когато вземеш подобен мач. Залогът против Левски е по-голям и мачът е по-различен. Те са в напредък, играят добре. Надявам се по-добрият да победи “, сподели Добрин Гьонов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР