Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, говори пред

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, говори пред
Коментари Харесай

Гьонов: Искаме в групите на Лига на конференциите, ще играем на Васил Левски

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, приказва пред публицисти в “Пресклуб България ” след края на сезона за „ алените “ от Бистрица, които сграбчиха бронза. Бистричани стигнаха и край за Sesame Купа на България през сезон 2022/23.

“Моята равносметка, освен за сезона, е следната: знаете какво се случи 2016 година Тогава ЦСКА банкрутира, беше основан ЦСКА 1948, който трябваше да наследи моралните полезности на армейския клуб. Тръгнахме от “А ” окръжна с юношите на ЦСКА. За седем сезона стигнахме до европейските клубни шампионати. Това е едно голямо достижение в европейски мащаб, точно по тази причина бяхме поканени да бъдем част от Асоциацията на европейските клубове ".

" През този сезон числата са красноречиви, през целия сезон бяхме в топ 3. Беше достижение да стигнем до финала за купата. Винаги избираме да играем с българи – познаваме ги, на нашия пазар са, елементарно можем да имаме информация за техните качества и нрави, само че пазарът в България е лимитиран ".

" Дали на “Васил Левски ” ще играем в Европа? Да. Бихме желали да стигнем до груповата фаза, само че няма да е елементарно. Трябва да подготвим мощен тим, на 21 юни е жребият. Надявам се да дадем реванш на Лудогорец за Суперкупата ”, сподели Гьонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР