Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, бе специален

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, бе специален
Коментари Харесай

Гьонов: ЦСКА ще бъде обединен рано или късно

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, бе специфичен посетител в предаването „ Домът на футбола ”. Шефът на „ алените ” приказва за процесите в клуба и какви са задачите му след назначението на Стойчо Младенов за действен шеф.

Гьонов има вяра, че ще пристигна време, в което цялата „ армейска ” общественост ще се сплоти.

“И аз, и Стойчо Младенов по-рано тази седмица го декларирахме, че сигурно рано или късно ЦСКА ще бъде един, а мястото на ЦСКА е на стадион „ Българска войска ”, показа Гьонов. “Мисля, че тази година силите са много изравнени. Радостни сме, че сме преди всичко. Трябва да отчетем и отсрочените мачове,, само че също би трябвало да отбележим, че играхме с два от любимците. Победихме Левски, малко не ни доближи да победим и Лудогорец.

Ние сме извънредно признателни на Ники Киров. Свърши доста работа. След края на сезона самичък разгласи, че желае да си тръгне, а ние искахме да надградим. Нормално беше да се обърнем към един същински армеец, една фигура в историята на ЦСКА, която е оставила голяма диря. Нормално беше да се обърнем към Любослав Пенев.

Идването на Стойчо Младенов сигурно ще помогне в организацията. Още с идването си той имаше хрумвания какво би трябвало да се промени. Започнахме да работим в структурната част на клуба. Резултатите от неговата работа ще бъдат видени на по-късен стадий. Така както, в полза на истината виждаме и работата Любо Пенев с тима. Той направи подготовка и с помощта на това в този момент сме на тази позиция. Скоро съм уверен, че плода от работата на господин Младенов ще дава резултати.

Аз персонално виждам обединяване на цялата армейска общественост. Започвайки от митове, почитатели. Всички минали и милеещи за нашия клуб. Сигурен съм, е това ще стане. Време е да има тим на почитателите и легендите, и те да са хората, които да ръководят клуба.

Оперативен шеф значи, че ще ми оказва помощ в организацията, в структурата, в цялостната визия на нашия клуб, тъй че да бъдем един съвременен европейски клуб, по този начин както името ЦСКА повелява. ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР