Изпълнителният директор на Tesla – Илон Мъск сподели поредната новост

...
Изпълнителният директор на Tesla – Илон Мъск сподели поредната новост
Коментари Харесай

Мъск: Пикапът на Tesla ще може да се използва като лодка

Изпълнителният шеф на Tesla – Илон Мъск показа следващата оригиналност към Cybertruck, като този път тя изуми даже и най-смелите почитатели на марката. В типичния си жанр посредством обява в Twitter, милиардерът показа, че серийната версия на пикапа ще е способна да прекосява „ реки, езера и даже дребни морета, които не са доста разчувствани “.



Мъск написа, че Cybertruck ще бъде водоустойчив и ще може да бъде употребен като лодка. Пикапът би трябвало сполучливо да се оправя с маршрута от базата на SpaceX – Starbase до остров Саут Падре, който включва пресичане на канал. Това не е първият път в който Мъск разкрива сходни функционалности на своите коли, откакто през 2016 година сподели, че Model S също може да плува като лодка, само че предизвести притежателите да не употребяват колите си като такива.



Все още няма публични характерности на серийния Cybertruck, само че съгласно тези които от Tesla показаха в края на 2019 година, пикапът ще може да изминава до 805 километра с едно зареждане и да тегли до 6350 кг. В задната част ще могат да се товарят до 1588 кг. Вероятно серийната версия ще донесе някои промени и тези цифри ще бъдат изменени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР