Изпълнителният директор на Спортни имоти Българска армия Данаил Димов отговори

...
Изпълнителният директор на Спортни имоти Българска армия Данаил Димов отговори
Коментари Харесай

Разкриха колко ще струва стадиона на ЦСКА

Изпълнителният шеф на Спортни парцели " Българска войска " Данаил Димов отговори на някои въпроси, свързани с паркоместата и цената на плана за нов стадион на ЦСКА. Според него цената ще варира сред 80 и 90 милиона лв.. 

„ Проектът на стадиона не включва паркинг, тъй като концепцията е да се употребява главно градския превоз. Метрото работи до късно, а Борисовата градина има построен значителен паркинг, тъй че концепцията е да се употребява оптимално пространството с оглед облагородяване на средата, а не да се претрупва с паркоместа.

„ Има образцов бизнес модел за стадиона, заимстван от немските консултанти. Стадионът ще коства към 80-90 милиона, като към този момент се водят договаряния с снабдители. Нямаме терзания на този стадий за бюджета “.

" Нормативно няма никакви ограничавания по отношение на осъществяването на реорганизация на спортните парцели. Проблем е имало единствено, в случай че се приказва за изграждане на нови уреди, което не е казусът. Нямаше по какъв начин да излезем оттатък сегашните размери на стадиона ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР