Изпълнителният директор на промоутърската фирма Top Rank - Боб Аръм

...
Изпълнителният директор на промоутърската фирма Top Rank - Боб Аръм
Коментари Харесай

Антъни Джошуа никога няма да бъде същият

Изпълнителният шеф на промоутърската компания " Top Rank " - Боб Аръм счита, че някогашният международен първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа в никакъв случай няма да бъде същият, даже при възможна победа над Анди Руис младши в реванша.
 Шишкото Руис желае да направи тяло като на Джошуа
Мексиканецът шокира света, откакто смъкна от трона британеца, печелейки с механически нокаут в седмия рунд на огромна церемония вечер в зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

" Джошуа би могъл да победи Руис, само че в никакъв случай няма да бъде същият. Боксът доста зависи от душeвността. Противниците на Антъни в никакъв случай няма да изпитват уважението, което биха имали преди. Никой не можеше да победи Майк Тайсън преди да го победи Бъстър Дъглас.

Тогава момчета като Евандър Холифийлд осъзнаха, че имат положителни шансове да победят Майк, тъй като предстанаха да се опасяват от него. Хората считаха Джошуа за най-хубавият боксьор в тежка категория или най-малко за един от най-хубавите. Но щом Анди може да го смъкна в нокдаун четири пъти, тогава всеки боксьор може.

Ако още веднъж изправят Джошуа против Руис, е неуместно. Ако борбата беше траяла 12-сет рунда и Анди беше победил по точки, тогава щеше да е друго. Но Джошуа загуби по жесток метод от Руис. Той беше обичай и нокаутиран.

Не беше инцидентен удар. Беше повален четири пъти. Не би трябвало да изправят Джошуа против Руис, до момента в който той не се възвърне и не си върне увереността ", сподели Аръм.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР