Изпълнителният директор на Пирин (Благоевград) Таско Тасков говори преди старта

...
Изпълнителният директор на Пирин (Благоевград) Таско Тасков говори преди старта
Коментари Харесай

Таско Тасков: Всяка неделя от 11:00 часа ще е запазено време за женски футбол в ефира на Sportal TV

Изпълнителният шеф на Пирин (Благоевград) Таско Тасков приказва преди старта на женското състезание по футбол, което ще се предава директно по Sportal TV и Sportal.bg .
" Целта на нашата конференция е да обявим, че сменяме името на лигата, а женското състезание ще се споделя Swiss Capital League. Започваме и партньорство със Sportal.bg и Sportal TV . Много се веселя, че започнахме тази самодейност преди 7-8 месеца. Всяка неделя от 11:00 часа ще е непокътнато време за женски футбол в ефира на Sportal TV . Ще има обзорни излъчвания и изявленията. Има смисъл да вършим това нещо и да го развием ", стартира Тасков.

" Държавното състезание към този момент е с 14 тима. Всеки един футболен тим в този момент е гарантиран финансово. На него му се поемат съдийски такси, наемите за игрищата, пътните разноски, футболните топки и екипите. Футболните тимове би трябвало да поемат заплати на треньорите и вероятно заплати на футболистиките. Първенството в този момент е едно от най-интересните. Има огромна битка за купата и за третото място ", добави още той.

" Нямахме противоположната връзка, като рейтинг. Затова взехме решение, че ще ни е по-удобно и това ще го получаваме доста по-лесно от Sportal . Затова и взехме решение да сменим доставчика на телевизионни услуги ", приключи Таско Тасков.
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР