Изпълнителният директор на ПФК Левски Ивайло Ивков се срещна с

...
Изпълнителният директор на ПФК Левски Ивайло Ивков се срещна с
Коментари Харесай

Иво Ивков показа на феновете на Левски офертите за Кордоба и Краев

Изпълнителният шеф на ПФК Левски Ивайло Ивков се срещна с представители на сдружението " Левски на левскарите " и концерн " Синя България " и разкри пред тях част от кореспонденцията сред " сините " и тимовете, които са отправили предложения за Хосе Кордоба и Андриан Краев.

Според информацията, предоставена от Ивков, оферта за Кордоба е имало от датския Брьондби и тя е била на стойност 2 милиона евро. Интерес към панамския национал е имало и от съветски клуб, който е бил подготвен да заплати за бранителя сумата от 2.5 милиона евро.

В същото време Андриан Краев е бил желан от унгарския Фехервар, като офертата за полузащитника е била на стойност 600 000 евро плюс спомагателни бонуси.

С показаните документи Ивайло Ивков искаше да потвърди пред " сините " почитатели своята справедливост в разногласието му с мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков, който в началото отхвърли в клуба да са постъпвали сходни предложения за двамата футболисти.

въпреки всичко удостовери, че в реалност е имало оферта от съветски клуб за бранителя Хосе Кордоба, само че тя в била отхвърлена, тъй като притежателя на Левски не е желал да се стига до втора " Казанска спекулация ".

По време на срещата със " сините " последователи Ивков показа още, че дните му на " Герена " са преборени и скоро чака да бъде сменен на поста изпълнителен шеф на ПФК Левски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР