Изпълнителният директор на НАП Румен СпецовРумен Спецов е специалист в

...
Изпълнителният директор на НАП Румен СпецовРумен Спецов е специалист в
Коментари Харесай

Румен Спецов представя страната ни в среща на елита на данъчните в Европа


Изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов  Румен Спецов Румен Спецов е експерт в региона на данъчната политика и законодателство. Експерт в разбора и заместникът му Георги Димов показват България на генералната асамблея на Вътрешноевропейската организация на данъчните администрации (ЙОТА), която се организира в Цюрих. 

Участници са 45 държави-членки, показани от ръководителите на данъчните администрации, дружно с специалисти в региона на данъчното облагане от други страни, оповестява " Банкер ". 

По време на събитието е била утвърдена новата тактика на ЙОТА за интервала 2023-2027 г, и е определен новия президент в лицето на Грузия, като страна ще е хазаин на идната асамблеята.

В четвъртък ще има сесия, чиято съществена професионална тематика е държанието и връзките на данъкоплатците с данъчните администрации. По тематиката ще има презентации, измежду лекторите ще бъдат представители на Международния валутен фонд, Организацията за икономическо сътрудничество и раз, Интер-американския център на данъчните администрация, Европейската комисия.

ЙОТА е междуправителствена организация с нестопанска цел, която дава платформа за продан на опит и най-хубави практики. Основана е през 1996 година от седем данъчни администрации в Централна и Източна Европа, измежду които и България. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР