Изпълнителният директор на МВФ Кристалина Георгиева, британският посланик – Роб

...
Изпълнителният директор на МВФ Кристалина Георгиева, британският посланик – Роб
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева е специален гост на кариерен КОШЕР 2021

Изпълнителният шеф на МВФ Кристалина Георгиева, английският дипломат – Роб Диксън, експерти от Силициевата котловина от Австралия до България и бизнесмени в областта на галактическите технологии са измежду лекторите на тазгодишното кариерно събитие 2021, което ще се организира на 9 септември в „ Интер Експо Център “, София. Част от програмата на събитието ще бъде налична и онлайн през STREAMER.BG. Желаещите да вземат участие могат да се записват гратис или да си вземат билет от:.

И тази година програмата ще събере в 9 интерактивни зони вдъхновяващи персони, хрумвания, новаторски бизнеси и компании. Началото му ще бъде сложено с Конгломерат - високотехнологичният интерактивен павилион, който гостува за първи път в София. Съоръжението ще даде на всички участници на „ Кошер “ виртуална галерия, кодирана в

стените на павилиона, с над 50 арт плана. На сцената на Program Hive опит ще споделят и изявени в своята област персони като Кристалина Георгиева (Изпълнителен Директор на МВФ), английският дипломат - Роб Диксън, Богомил Балкански (партньор в Sequoia Capital), Райчо Райчев (създател на EnduroSat и бизнесмен в областта на галактическите технологии) и още доста други потвърдили се експерти.

От вдъхновяващите лекции участниците на Кошер ще могат да прескочат в света на нововъведенията. Дигитални близнаци и роботи, първообраз на електрически автомобил и летящ мотор - най-хубавите тех.-продукти ще са на ревюто в Hot Hive зоната. Q&A сесии със основателите на изобретенията, както и с доста други новаторски компании и бизнеси, също са планувани в тази зона.

Buzz Hive е зоната за структуриран нетуъркинг, в която участниците ще могат да основават персонални и професионални контакти, да се срещат с други експерти, както и да

научават повече за разнообразни сектори в България. Предвидени са и забавни полемики за живота и реализацията след обучение в чужбина, за опциите за развиване на креативните среди в България, за комерсиалните камари и бизнес асоциациите като свързващ детайл сред пазари и други.

И тази година „ Кошер “ ще събере на едно място български и интернационалните компании, а участниците ще могат да схванат повече за свободните позиции и кариерна реализация непосредствено от техните представители.

Събитието разполага и с работилница за гении, където ще се проведат забавни интензивности като персонални съвещания с HR консултанти, информация и насоки за кариерна реализация, както и работилници на потребни тематики.

Сред зоните на събитието са и работилниците за умения, където участниците ще могат

да се включват във вълнуващи и интерактивни на практика задания и ще се срещат с опитни обучители.

Цялата информация за събитието и програмата е налична на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР