Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне заяви, че вратарят Джанлуиджи

...
Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне заяви, че вратарят Джанлуиджи
Коментари Харесай

Донарума остава при нас, категорични са от Милан

Изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне съобщи, че вратарят Джанлуиджи Донарума ще остане в клуба и през идващия сезон. В изявление пред клубната телевизия той увери, че управлението няма желание в този момент да се разделя с един от най-големите си гении и ще се опита да го накара да премисли решението си да напусне клуба.

Само преди дни 18-годишният Донарума, който има още една година от договора си с " росонерите ", сподели, че няма желание да възобновява контракта си. Ако Джиджо не промени решението си и не подпише нов контракт, през идващото лято ще бъде свободен да напусне клуба без Милан да получи трансферна сума.

“Джиджо остава при нас. Ако някой го желае, той ще би трябвало да заплати съответната сума. А тя не е 15-20 млн. евро, а доста повече. А в случай че никой не ги заплати, Донарума ще остане тук и след една година ще е свободен да вземе решението, което прецени”, сподели Фасоне.

Шефът добави, че по принцип " росонерите " търсят още един класен пазач, с цел да има наставникът Винченцо Монтела по-голям избор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР