Изпълнителният директор на МБАЛ Д-р Стамен Илиев в Монтана д-р

...
Изпълнителният директор на МБАЛ Д-р Стамен Илиев в Монтана д-р
Коментари Харесай

Шефът на болницата в Монтана е здравен мениджър №1

Изпълнителният шеф на МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев ” в Монтана доктор Тони Тодоров стана притежател на премията „Мениджър на годината“ на Българския лекарски съюз.

Отличието на болничния началник бе връчено от ръководителя на БЛС доктор Венцислав Грозев на тържеството по случай професионалния празник на българските лекари – деня на Свети Иван Рилски Чудотворец.

Доктор Тодоров е хирург с над 35 годишен стаж, а от 2014 година е отпред на болница в Монтана.

Наградата му е присъдена за реализирани доста положителни финансови резултати, построяването на работещи стимулирани екипи, добра осигуреност с медицински личен състав на лечебното заведение, удобно съответствие на лекари към медицински сестри, а също и за персоналните му качества като персона и управител, обявиха от Лекарския съюз.

През последните години и до момента болничното заведение в Монтана непроменяемо е с позитивен финансов резултат, без просрочени отговорности и без евентуални опасности пред развиването й, а изискванията за лечебния развой в здравното заведение непрестанно се усъвършенстват посредством модернизиране на апаратурата, оборудванията и сградния фонд, означиха специалистите.

През май тази година болничното заведение мина сполучливо през акредитация и получи отлична оценка за период от 5 години напред за цялостната си активност.

„ Заслугата за тази премия не е единствено моя, а на хората в нашата болница, които работят с убеденост и заинтригуваност всекидневно. Най-ценният капитал на болничното заведение е човешкият запас. Усилията на всички сътрудници шефове на лечебни заведения би трябвало да са ориентирани към мотивирането и запазването на този капитал! ”, съобщи доктор Тодоров.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР