Изпълнителният директор на МБАЛ – Пазарджик д-р Красимир Темнилов получи

...
Изпълнителният директор на МБАЛ – Пазарджик д-р Красимир Темнилов получи
Коментари Харесай

Директорът на МБАЛ – Пазарджик д-р Темнилов с награда „Прометея“

Изпълнителният шеф на МБАЛ – Пазарджик доктор Красимир Темнилов получи отличие за реализирани резултати, добър обществен разговор и здравословни и безвредни условия на труд, оповестяват от болничното заведение.

На публична гала в столицата на 26 април бяха раздадени годишните награди „ Прометея “, с които КНСБ обичайно отличава работодателите, постигнали положителни резултати за обезпечаване на здравословни и безвредни условия на труд. Единственото наградено лечебно заведение е МБАЛ – Пазарджик.

Статуетката „ Прометея “ и грамота за принос в хуманизацията на работната среда и опазването здравето на хората получиха изпълнителният шеф на лечебното заведение доктор Красимир Темнилов и основната здравна сестра Елена Станчева, която е ръководител на синдикалната организация на КНСБ в болничното заведение. Наградата им бе връчена от вицепрезидента на синдиката Огнян Атанасов.

Председателят на Федерацията на синдикатите в опазването на здравето към КНСБ доктор Иван Кокалов означи, че премията е освен заслужена, а и самопризнание за това, че при този психоклимат МБАЛ-Пазарджик в положителния смисъл на думата е обречена на триумф.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР