Изпълнителният директор на "Matchroom Boxing" Еди Хърн е убеден, че

...
Изпълнителният директор на "Matchroom Boxing" Еди Хърн е убеден, че
Коментари Харесай

Съветват Джошуа да не се бие с Усик, за да не загуби

Изпълнителният шеф на "Matchroom Boxing " Еди Хърн е уверен, че за Антъни Джошуа мач против Александър Усик ще бъде едно от най-трудните провокации в кариерата му. Еди има вяра, че Джошуа не би трябвало да се пробва да се боксира с украинеца, в противоположен случай може да загуби.

"Това е доста сложна борба. Джошуа обича да се провокира и обича да се бие с положителни бойци. И счита Усик за страховит боксьор. Този човек е в листата лира за паунд, топ войник. Той е неоспорим международен първенец в най-тежка категория. Знаете ли, някои хора споделят, че не наподобява доста добре при тежките. Но той сигурно ще се оправи, последователно ще свикне с тежестта и разделянето. Затова имам вяра, че това е доста, доста рискова борба за Джошуа, в която може да се препъне. Мисля, че Антъни би трябвало да влезе в кръга и да бъде безусловно безмилостен. Знаете ли, той обича да учи. Но не трябва да влиза на кръга и да се боксира с Александър Усик ", съобщи Хърн пред Boxingscene.com

В края на май борбата сред Антъни Джошуа и Александър Усик беше анулирана от WBO. Страните получиха 10 дни за договаряния, в които би трябвало да обсъдят детайлностите за договорите, датите и мястото на новата среща.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР