Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не е

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не е
Коментари Харесай

Петричев: Не е необходимо да продължаваме със селекцията на всяка цена

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи, че не е належащо непременно да се притеглят нови играчи в отбора, откакто през днешния ден “орлите” се класираха за груповата фаза на Лига Европа, отстранявайки Марибор след 2:2 и с повече голове на непознат терен.

“Бях сигурен и имах вяра до последно, че няма по какъв начин шансът да не е с нас. Ще играем в Европа най-малко до Коледа. Честито на всички в тима. Пожелаваме си прославен тим, който да пристигна в Разград. При нас нещата постоянно стават мъчно, само че значимото е, че стават. Не бива да се заблуждаваме. Имаме си нашите тресчици за дялане”, стартира той.
 Марибор - Лудогорец @@@
“Възможно е да има вести. Ще вземем футболисти единствено, в случай че сме сигурни, че ще вдигнат равнището. При нас не е належащо да продължаваме със селекцията на всяка цена”, добави още той.
 Марибор - Лудогорец @@@
“Станислав Генчев е един кадър на Лудогорец. Ние имаме намерение да го развиваме. Вярвам, че той е един от бъдещите положителни български треньори. Важното е, че всички хора, които са компетенти, са единомислещи какъв треньор се търси. Имаме много работа в тази посока, само че не сме си поставяли незабавни периоди. Смятам, че Генчев ще може да извършва добре функционалностите, които има. Ние не би трябвало да бъркаме. Благодаря на Алекси Желязков, който оказа помощ на тима и на Станислав Генчев”, приключи Петричев. Лига Европа final кръг, четвъртък 29 август  Марибор 2:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР