Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев излезе с остро отворено

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев излезе с остро отворено
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Лудогорец с остро отворено писмо до шефа на съдиите

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев излезе с остро отворено писмо към ръководителя на съдийската комисия към БФС – Костадин Гергинов.

Повод за това са зачестилите неточности от страна на родните съдии в мачовете от efbet Лига и Купата на България и нападките на Гергинов към Петричев за професионалната му журналистическа кариера. Петричев е следващият футболен човек, който се изрича остро против ръководителя на Семеен кодекс.

Ето какво написа в писмото на Ангел Петричев без редакторска интервенция:

Г-н Гергинов,

В началото бих желал да подчертая, че сте в огромна илюзия. Проблемите ви не потеглят от травмата на Антон Недялков на мача ни с Царско село, а от началото на пролетния сезон. Само да ви напомня, че няма кръг без съдийски кавги, а недоволството против вас е от всички страни. Да, Лудогорец реагира остро след тежката травма на Антон Недялков, при която даже беше отсъден фаул против нашия тим. И това е измежду най-нормалните неща на света – футболен клуб да отбрани собствен състезател. Апропо, ние постоянно го вършим. За нас е от първостепенно значение здравето и комфорта на футболистите. И може би тук се крие разковничето за триумфите на Лудогорец. За постигнатото от нашия клуб може да се информирате от сериозните медии, като тези, които атакувате в изявлението си. От анонимките в Интернет съществува заплаха да си останете надълбоко подведен, какъвто явно сте.

Обидите ви към професионалната ми журналистическа кариера не ме трогват. Оценка за работата ми са давали притежатели и основни редактори на медии – знаци за авторитетна публицистика като Дарик радио, „ 24 часа “ и „ Народно дело “. В тези редакции оставих доста същински другари почтени публицисти. Вчера го разбрах за следващ път.

А вие, господин Гергинов, дали ще оставите другари в съдийската гилдия след престоя ви като началник на комисията? Съдейки по мащаба, с който оплювате сътрудници, надълбоко се колебая.

Но продължавайте да говорите, господин Гергинов, към момента съществува шансът да кажете нещо мъдро.

А пък публицистите волю или неволю ще ви отразяват. Но не забравайте, че медиите са безконечни. И всяка дума – интелигентна или глупава остава.

Ангел Петричев

Изпълнителен шеф на Лудогорец

Отворено писмо до Костадин Гергинов Г-н Гергинов, В началото бих желал да подчертая, че сте в огромна илюзия....
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР