Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред медиите

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред медиите
Коментари Харесай

Петричев: Ако се главозамайваме след победата над Рома, ще си платим

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, приказва пред медиите преди заминаването на тима за Испания. Утре разградчани излизат против Бетис във втория си мач от груповата фаза на Лига Европа. Според Петричев успеха е внесла доста въодушевление в тима и въпреки че всички са наясно с класата на отбора от Севиля, българският първенец е кадърен да сервира нова изненада.

" От Лудогорец всичко може да се чака. Както и нова луда вечер. На аз бих призовал всички да бъдем крепко стъпили на земята, тъй като занапред вършим нашите съществени крачки в Европа. Ако се главозамайваме от успеха над Рома, може да платим доста висока цена. Класата на Бетис е безусловна, а и статистиката от мачовете на български тимове с испански несъмнено не е в наша изгода. Но имаме право да мечтаем и за какво да не нарушим традициите тъкмо в този момент.

В момента градим млад и доста мощен тим на Лудогорец, който има опцията да натрупа опит и в евротурнирите. И дръзвам да настоявам, че положителните дни за нас предстоят. 

Ако на следващия ден спортният шанс е с нас, може да реализираме нещо огромно и значимо. Все отново сме реалисти, тъй като знаем какъв тим е Бетис и с какви играчи разполага. Атмосферата на стадиона ще бъде фантастична с 50 000 фена на трибуните. Дано да стане прекрасен мач, който за следващ път да ни накара да се почувстваме горди. 

Имахме потребност от тази победа над Рома, тъй като приключваме една сериозна реорганизация на тима. Много играчи напуснаха, на тяхно място привлякохме нови футболисти. Хубаво е да вървим крачка по крачка, само че този триумф внесе доста въодушевление в отбора, даде ни правото и да мечтаем за нови огромни триумфи в Европа, каквито имахме преди години ", съобщи Петричев на аерогара " София ". 

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР