Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори броени дни

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори броени дни
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Не мисля, че ЦСКА ни доближиха, просто ние попаднахме във водовъртеж

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, приказва броени дни след 12-ата купа, завоювана от " орлите " в efbet Лига. Той взе отношение по разнообразни тематики от хода на сезона, както и за идната акция, обвързвана с разградския отбор.
 Крило отхвърли на Лудогорец, отива в израелски гранд
Крило отхвърли на Лудогорец, отива в израелски гранд

" Бих споделил, че пристрастеностите към купата отминаха и сме в работен режим. Правим подготовката за шампионата и Европа. В петък момчетата се събират в София и отпътуват за Банско, където ще е лагера през лятото. Нямахме време нито за празненства, нито за странични страсти. Запретнали сме ръкави и работим крепко.

Бих споделил, че от всички 12 трофеи последната е една от най-трудно извоюваните. Имаше и други по този начин, само че тази пристигна също мъчно. Шампионатът беше оспорван и имахме сериозен конкурент в лицето на Саша Илич и момчетата му, които до последния мач бяха в играта. Поне за феновете беше много вълнуващо, за нас - мъчно, защото преминахме през тежка пролет, в която с изключение на травмите, имаше и треньорска промяна. Общо взето сложна пролет, само че популярност Богу, че благодарение на Господ, както се споделя, Лудогорец съумя да стане първенец. Тук е мястото да благодаря на всички мои сътрудници, на щаба, на хората, които до последно имаха вяра, че ще станем първенци. Благодаря и на почитателите, които стискаха палци и имаха вяра, че ориста ще намигне в последния миг и най-после се поздравихме с крайния триумф.
 Бивш ментор на Лудогорец отхвърли примамлива оферта от Саудитска Арабия
Бивш ментор на Лудогорец отхвърли примамлива оферта от Саудитска Арабия

Дамбраускас избира в ОФИ Крит

От трите изиграни мача против нашия главен конкурент спечелихме два пъти и направихме един еднакъв. Това ясно демонстрира кой е по-достойният да завоюва купата и отборът с по-сериозни причини на терена. Не мисля, че тази мантра, че ЦСКА са ни приближи кой знае какъв брой. Просто попаднахме във въртоп, само че с помощта на всички в клуба излязохме в последния миг. Момчетата справедливо завоюваха купата, за което бих желал да ги поздравя.

За себе си постанових хигиена за четене на такива изявления. Нашите съперници бяха шумни тази пролет. Доста неща се споделиха, само че нищо ново под слънцето. Тези рефрени ги слушаме през последните 12 години. Вече омръзнаха на всички, че взехме решение последните месец-два да се концентрираме върху нас, в сравнение с да се разсейваме с сходни заявления, клюки, обвинявания. В България сме привикнали на такива неща - даже в политиката. Всеки оплюва, търси виновността в съперника... При нас обстановката е по-различна, тъй като ние си гледаме грешките. Знаем кои са и знаем за какво купата се реши в последния кръг. За това не са отговорни нашите съперници, а ние. Трябва да си създадем изводите, защото имаме проблеми, които са съществени, за разрешаване. Сега тимът не е с това лице, което желаеме да виждаме. Предпочитам да се концентрираме в тази тенденция и едва ме интересуват всички тези офанзиви в медиите, фейсбук, както и всякакви среднощни колажи, които ги пускат сътрудниците. След като имат задоволително свободно време, дано го вършат. Това е " пиперът " на нашето състезание ", разяснява още Петричев пред сътрудниците от " Диема ".
 Защитник на Лудогорец загатна, че може да си тръгне през лятото
Защитник на Лудогорец загатна, че може да си тръгне през лятото

Вердон записа 43 мача и 2 гола през приключилия сезон във всички турнири
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР