Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, бе умерен в

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, бе умерен в
Коментари Харесай

Шеф в Лудогорец предупреди: Трябва да сме предпазливи в изказванията

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, бе сдържан в изявленията след триумфа над Левски с 1:0 на " Герена ", който резервира задатъка от 6 точки на разградчани пред втория ЦСКА.

" Поздравления за тима на Левски, който имаше тежък мач преди три дни, само че игра мощно против нас. Получи се прекрасен мач и се надявам всички да са удовлетворени ", съобщи Петричев.

" На " Герена " постоянно се играе мъчно. За да постигнеш победа тук, се изисква цялостно себераздаване. Нашите момчета играха добре, хвърлиха се и реализираха извънредно значими три точки, от което можем да бъдем удовлетворени. Не можем обаче да бъдем спокойни, тъй като имаме още 7 дуела до края на сезона. В шестицата слаби мачове няма, тъй че е прекомерно рано да си вършим сметки и да се усещаме първенци. Напротив, би трябвало да играем както през днешния ден, с цел да бъдем първи. Всичко е елементарна математика, има още 22, т.е. 21 точки за печелене, тъй че дано не вършим генерални заключения от довечера ", добави шефът.

 Лудогорец победи Левски с 1:0
Лудогорец удари нерешителен Левски с чудноват гол и посегна към купата! (ВИДЕО)

Разградчани остават на 6 точки пред ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР