Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, призна, че продажба

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, призна, че продажба
Коментари Харесай

Ето къде Левски може да продаде част от своите футболисти

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев, призна, че продажба на футболисти е един от вероятните разновидности за финансово стабилизиране на клуба.

Къде могат да бъдат пласирани звездите на „ сините “ през зимата?

Прозорецът в топ шампионатите на Европа затвори в края на януари. Все отново съществуват евентуални 20 дестинации пред играчите на столичния гранд. Най-престижните от тях са Русия, Китай, Полша, Унгария, Хърватия, Словакия, Чехия, Швейцария, Украйна и Полша. Най-късно затваря Екстракласа. В Полша пазарът завършва на 2 март. До края на сегашния месец входящите и изходящите покупко-продажби са вероятни в Украйна. През януари се заприказва, че Динамо (Киев) следи Паулиньо, само че ползата остана единствено в медийното пространство.

В Китай прехвърляния се вършат до 28 февруари. Най-скоро прозорецът затваря в Унгария – 14 февруари. В Хърватия това ще се случи на 17-и, а същото важи за Швейцария и Румъния. В Русия покупко-продажби са вероятни до 21 февруари. Аржентина също е евентуален пазар, само че историята демонстрира, че през годините там е играл единствено един роден футболист – Велко Йотов.

"Труд "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР