Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и Лъчезар Петров, член

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и Лъчезар Петров, член
Коментари Харесай

От Левски и Palms Bet споделиха подробности за новото партньорство

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев и Лъчезар Петров, член на борда на шефовете на Palms Bet, дадоха повече детайлности по отношение на рекламното партньорство сред двете страни. Събитието се състоя на формалния терен на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, а по думите и на двамата задачата е партньорството да стане дълготрайно.
 Павел Колев и Лъчезар Петров за рекламното партньорство с Palms Bet @@@
" С Павел Колев започнахме диалози към края на февруари месец. След това всички знаят по какъв начин се развиха нещата с вируса. Като част от тактиката на Palms Bet да сме тясно свързани със спорта, в тази ситуация Левски е една от най-големите марки в България, не загубихме интерес през останалите месеци. Когато нещата потеглиха да се възстановяват, седнахме още веднъж на масата. Идеята на нашата компания е този контракт да бъде удължен и да сме дълготраен сътрудник на Левски. Като параметри можем да разкрием, че договорът е в границите на годината. Идеята е това да бъде продължено. Когато започнаха първите клюки, че Левски изпитва финансови компликации и бъдещето му не е несъмнено, започнаха нашите диалози. До момента спонсорствата ни са били ориентирани към обособени лиги и спортисти. Решихме, че в този момент е подобаващият миг да се случи това партньорство ", разяснява Лъчезар Петров.

" Времената са такива, че всеки един рекламодател е от извънредно значение за Левски. Това партньорство, което по контракт е планувано до края на годината, ще опитаме да го превърнем в дълготрайно. Големи благодарности за търпението. Финалната среща, на която трябваше да уточним параметрите, беше планувана в нашия офис на 13 март. Това беше денят, в който беше въведено изключителното състояние. Това стопира диалозите във финалната им фаза. Надявам се, че Левски ще успее да отговори на упованията на Palms Bet. Освен чисто рекламна стойност, Левски има добавена стойност, тъй като има голяма известност. В момента имаме потребност от още такива сътрудник ", добави Павел Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР