Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев говори пред медиите

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев говори пред медиите
Коментари Харесай

Павел Колев: Подписването на договор със спонсор не е на дневен ред

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев приказва пред медиите след днешното съвещание на УС на Левски.

" Конкретни решения няма. Говорихме за евентуални каузи, които могат да зародят в наша щета, и за зимната подготовка ", съобщи Колев.

" Имаме заложени евентуални доходи от акцията за членски карти и от подписването на спонсорски контракти, което към момента е на дневен ред. Няма огромна смяна от последния път. Все още чакаме зелена светлина за подписването на контракта. И двете компании са основани в чужбина. Чака се утвърждение от Борда на шефовете на съответната компания ", съобщи Колев по отношение на новия спонсор.

" Очакваме да има второстепенен възторг и членските карти да станат налични за хората по места. "

" Още не се знае къде ще водим подготовката. Доколкото знам, проектът е за два лагера - един в България, различен в Турция. Това е обвързвано с пандемията и финансово положение на клуба. Имаме два разновидността ", съобщи Колев.

" Не мога да ви кажа какъв брой футболисти са здрави, само че доколкото знам, множеството са заболели или са в карантина. Не вземат участие в подготвителния развой. "

" Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите в ДЮШ. Това е подвеждащо, тъй като колкото треньорите в ДЮШ не са получавали заплати, толкоз не сме получавали и ние. Футболистите получиха заплати преди 2-3 седмици. "

" Не съм осведомен с желанията за чистка, не знам от кое място е тази информация. Няма футболисти с изтичащи контракти през зимата. Договорът на Станислав Иванов изтича през лятото на 2021 година. Да, той може да договаря с други тимове. С него е воден диалог с Наско Сираков и когато има развиване ще го обявим незабавно ", сподели Колев и отговори на въпрос за обстановката с раздялата с някогашния треньор Петър Хубчев.

„ Няма развиване по проблема с Петър Хубчев. Не разполагаме със средства, с цел да почистим отговорностите към треньорите досега, когато се разделихме. Когато имаме такива, ще има и развиване “, сподели изпълнителният шеф на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР