Изпълнителният директор на Левски Павел Колев е посетил съблекалнята преди

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев е посетил съблекалнята преди
Коментари Харесай

Павел Колев успокои ситуацията в Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев е посетил съблекалнята преди вчерашната подготовка. Целта му е била да успокои персонално футболистите след бурните дни в края на предходната седмица. Тогава бе стартирано, че сдружението може да има трима нови притежатели - Христо Йовов, Даниел Боримиров и Димитър Иванков. Това срещна бурна реакция от страна на почитателите. Дори се появиха клюки, че Колев е напуснал “Герена” в четвъртък вечерта. Самият той опроверга това в петък и съобщи, че ще си тръгне само, в случай че Васил Божков, който го е поканил, се откаже да оказва помощ на клуба. Колев е разкрил, че има ясна стратегия за бъдещето на отбора, с цел да може “сините” да спрат да бъдат на загуба, която сега възлиза на над 30 милиона лв..

Междувременно и притежателят Спас Русев разкри в изявление за “Нова телевизия”, че не е прехвърлял на никой акциите на клуба. Това ще стане най-вероятно чак на общото заседание, което ще се организира на 6 март. Бизнесменът съобщи също, че отговорностите ще намалеят на половина, тъй като ще опрости парите, които е налял в клуба.

Играчите обаче си признаха при завръщането в София, че желаят повече изясненост към обстановката. Именно поради това се е случила срещата с Колев през вчерашния ден. Директорът е успокоил футболистите, че би трябвало да мислят единствено за футбол и да бъдат спокойни за бъдещето. Освен това е удостоверил, че тимът ще си получи забавените заплати, които също станаха мотив за напрежение по време на подготовката в Агия Напа. Очаква се също по този начин в бъдеще да няма сходни обстановки на “Герена”.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР