Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори за събитията в

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори за събитията в
Коментари Харесай

Красимир Иванов за рокадата в Левски: Букарев е точният човек, присъствието на Боримиров е важно

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов приказва за събитията в клуба през последните няколко дни. Финансистът разкри за какво се стигна до закриването на поста състезателен шеф, който заемаше Даниел Боримиров и назначението на Асен Букарев за основен управител координатор по спортните въпроси.

" Назначаването на Асен Букарев на нова служба в клуба разумно продължение на тази просвета, която имаме да промотиваме лични фрагменти, които да се развиват. За нас провокациите са доста. Ние сме търсили младеж, който да има предпочитание да работи, да се развива, да помогне на клуба по-бързо и по-ефективно да направи някакви неща, тъй че в негово лице виждаме подобен човек, който познава треньорския щаб и хората в клуба. Другата основна причина е, че в треньорския щаб има доста чужденци в лицето на господин Роси и с неговия екип, тъй че се опитваме да имаме един баланс сред разнообразни възгледи към ръководството на футболната активност, както и с ползите на клуба ", стартира Иванов пред Канал 3.

" От Асен Букарев чакам доста предпочитание за работа, тъй като рестриктивните мерки пред това, което може да се направи, са доста дребни за него. Ние досега сме декларирали упоритостта, че желаеме да вървим по един интензивен път на развиване. Търсим подобен способ на работа ", продължи изпълнителният шеф на Левски.

" Дали остава Даниел Боримиров в клуба? Решението ще бъде на господин Боримиров, който е част от историята на клуба и всички знаят кой е той. Той е един от огромните акционери в клуба и член на Управителния съвет, състезателен шеф, тъй че за нас неговото наличие е значимо. Предизвикателството за всички е да преосмислим методът, по който работим и да се опитаме другата година да създадем нещата по-добре ", сподели още Иванов.

" Моето терзание за поста " състезателен шеф " не е толкоз с него, а с нещата, които вършим. Какво ще се случи с поста? Няма значение за нас кой, каква купа носи. Ние това, което споделяме и това, което желаеме да създадем, е да забележим какъв брой по-добри неща може да създадем. В структурата на управлението няма да има промени, а в метода на работа, която би трябвало да стане по-ефективна ", приключи шефът на Левски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР