Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков се надява, че

...
Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков се надява, че
Коментари Харесай

Иво Ивков: Нека хората знаят, че няма да хвърлят оскъдните си средства в една бездънна яма

Изпълнителният шеф на Левски - Иво Ивков се надява, че новата акция на клуба ще даде началното на възраждането на един нов и популярен Левски. Юристът даде обещание доклад всеки вторник и четвъртък за всяка стотинка, която влиза в клуба.

" Здравейте, момчета и девойки от цялата страна. Здравейте, анонимни, неорганизирани последователи на обичания ни клуб. Днес даваме старт на акция, която се надявам да е най-силната. Която да даде началото на възобновление на един нов популярен Левски. Кампанията с име, определено от последователите на клуба, съвсем единомислещо, ще се назовава " Левски е безконечен ". Самото име дава обръщение. Заставам с чисто лице и самочувствие да моля да участвате. Включете се, напълнете стадиона физически на всеки мач. Ще разчитаме и на виртуални билети. Доказахте, че можете.
 Левски се надява на 150 000 лв. месечно от новата акция
Левски се надява на 150 000 лв. месечно от новата акция

Парите ще бъдат за покриването на неотложни задължения

Това единствено по себе си е задоволително - да изкупим стадиона, още на първия мач с Пирин, когато входът ще е свободен. Следващото събитие, което имам удоволствието да разглася, е едно другояче трагично събитие - кончината на Васил Левски. Каня през днешния ден всички левскари да се поклоним и да се преброим на паметника на Апостола на свободата в 12:00 часа на 19-и февруари. Между 11:30 и 12:00 да се съберем и да създадем един поход с мисълта за него и с песните на обичания си клуб по бул. Владимир Вазов и да пристигнем на стадиона, където да подкрепим обичания клуб за първия мач на новия сезон.
 Снимка 562867
Източник:

Самият факт, че на масата сме тези хора, е задоволителен. Знаете кой е моторът в спортно-технически аспект. Освободихме петима състезатели, мисля, че дадохме образец и показахме по какъв начин може по един образован, на моменти другарски, метод да взимаме общи решения с нашите ненужни на този стадий футболисти. Грубо, като теглим чертата, можем да кажем, че се разделихме без каквито и да е последствия за клуба. Имах щастието да бъда четири дни в Турция с нашия нов тим. За пръв път споделям - аз съм извънредно окуражен от свършената работа. Непримирим млад тим, който се пробва да играе съвременен футбол. Рано е да обещаваме резултати, само че имаме вяра, че сме на правия път. Казвам тези неща ненапразно, а с цел да знаят хората, че няма да хвърлят оскъдните си средства в една бездънна яма. Това ще бъде чисто гориво в един работещ мотор. Имаме самочувствието да кажем това, отговаряме за това. Това е главната ни роля - да подкрепяме процеса по този начин, че старши-треньорът да има комфорт и минималните условия, с цел да създадем един боеспособен и мощен Левски. Оттам ще дойдат всички други неща.

Отчет от нас ще получавате всеки понеделник и четвъртък следобед от началото на акцията. Ще се изразходват за най-спешни и належащи потребности, за безусловното приемане на лиценз, обслужване на всички отговорности и за надграждане. Аз ще дам доклад на специфична конференция, където обстойно и нашироко ще разбираем тези неща ", продължи Ивков.
 Наско Сираков откри акцията
Наско Сираков откри акцията " Левски е безконечен " и разгласи: Аз съм просто страж на акциите

" Най-важното е възраждането на нашия клуб "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР